Lego webáruház - Kockashop.hu

Legújabb munkánknál a témához alkalmazkodva, a játékos megjelenés, dúsabb képi információ, és a visszafogott szöveges tartalom volt a koncepciónk. A webáruházzal párhuzamosan közösségi rovatok színesítik az oldalt, ezek azonban még fejlesztés alatt állnak.

www.kockashop.hu

Varga Pincészet - Magyarország kedvenc borászata

Termékfotózás, weboldal tervezés, programozás. A cég működésével kapcsolatos egyedi megoldások alkalmazása, facebook hírcsatorna integrálása, kereskedelmi rendszer, bon-os akciók indítása / felhasználása a viszonteladóknak, vállalati hírek, fesztiválok publikálása, hírlevél, rss, media lejátszó, borértékelő felület...

www.vargabor.hu

Gazditkeresek.hu - Állatvédelmi közösségi portál

Közkedvelt közösségi oldal. Magánszemélyek, és több tucat állatvédő szervezet tartja naprakészen a több ezer állatból álló adatbázist; elveszett-talált, gazdit kereső állatok. Hírszerkesztési jogosultsággal működő közös hírmegosztó felület, fórum, szaknévsor, fotópályázatok stb. Az MTV1 által bemutatott és ajánlott site. Magyarországon egyedülálló az automatikus plakátkészítő alkalmazása.

www.gazditkeresek.hu

Magiclove.hu - Társkereső közösségi portál

Társkereső oldal számos szolgáltatással. Tervezésénél a célszerű és jól használható funkciók, a kiváló átláthatóság és a nagy sebesség került előtérbe. Több százezres üzenetforgalom, kapcsolati hálók. A magyar társkereső oldalak között elsőként nyújt távolság (km) szerint keresést is geokoordináták alapján. Folyamatosan fejlesztésre kerülő új közösségi szolgáltatások, társkereső kvíz játék teszi szórakoztatóbbá a párkeresést.

társkereső programozás

magiclove.hu

Várady Róbert festőművész

Várady Róbert Kokas Ignác tanítványaként kezdte pályafutását. Első kiállítását 1979-ben nyitották meg, és mind a mai napig aktívan dolgozik műtermében. Képein az egymástól térben és időben távoli személyek virtuális találkozásán keresztül különböző esztétikai, társadalmi, szubkulturális jelenségeket idéz meg.

www.varadyrobert.hu